rara

Det kreative
værksted

Vi har hygget os i løbet af 2023 med at skabe vores helt eget kreative space hvor der både bliver tegnet, hygget, printet og sendt pakker afsted.

Lad kreativiteten spire

Vi drømte om et inspirerende, hyggeligt og roligt miljø, hvor lysten til at tegne og muligheden for at hygge sig går hånd i hånd. For os er arbejde og hygge ikke modsætninger.

“Moooooar, hvornår skal vi ned og tegne igen på kontoret? Vil gerne både tegne mine ting og printe dine tegninger, så jeg kan male på dem.”


Liv Ravn

Evas yndlingsfarve er grøn, og kontoret bærer præg af denne fortryllende tone

Der skulle selvfølgelig også farve på vægge og borde, drysset med lidt krymmel - og hvilken bedre måde at gøre det på end designerens egen yndlingsfarve? Det er med til at gøre hele raras designproces indbydende og bliver overført til de produkter, vi designer lige her på dette kontor.

Undervejs i værkstedet

Vi har mange flere idéer på vej til dig...

Kort til enhver lejlighed


Gør dine særlige øjeblikke endnu mere mindeværdige med vores kommende udvalg af kort. Fra børnefødselsdage til konfirmationer og bryllupper skaber vi kort, der passer til alle de smukke stunder i livet.

Hjælpsomme illustrationer


Vi vil designe illustrationer, der skaber struktur og overblik i den travle hverdag med børn. Fra planlægning af aktiviteter til oprettelse af rutiner - vores illustrationer vil komme til at gøre det lettere for dig og dine børn.

Overskuelig strukturering


Vi arbejder på at designe skemaer, kalendere, oversigtsark og nedtællingslister, der gør livet nemmere for din familie. Hold øje med vores kollektion, der snart vil være tilgængelig og hjælpe jer med at organisere og nyde hvert øjeblik.

Plakater


Få farver ind i dit liv med vores livlige plakater!


Oplev et væld af farver og kreativitet med vores unikke plakater!  Vores illustrationer spreder liv og glæde, og med et splash af farver kan du skabe en levende atmosfære i dit hjem. Udforsk vores mangfoldige kollektion og tilføj et kunstnerisk touch til dine vægge!

Hello world